Tailor Made

Dark Chocolate with Pineapple flavor

Συστατικά:
  • 150 ml Γάλα πλήρες
  • 1,5 scoop (33 gr) Σοκολάτα Υγείας
  • 10-20ml Πουρέ Φρούτων Royal—Ανανά
Εκτέλεση:
  • Αδειάζουμε στη γαλατιέρα ή το σέικερ το γάλα, τη σοκολάτα υγείας και τον πουρέ ανανά.
  • Θερμαίνουμε το ρόφημα από επάνω προς τα κάτω (διαλύοντας τη σκόνη και τοποθετούμε το ακροφύσιο μέσα στο ρόφημα).
  • Ζεσταίνουμε ώστε η θερμοκρασία να μην υπερβαίνει τους 65-70 °C.
  • Χτυπάμε ελαφρώς τη γαλατιέρα στον πάγκο για να σπάσουν οι φυσαλίδες. Στη συνέχεια κινούμε τη γαλατιέρα κυκλικά, όπως στο αφρόγαλα του cappuccino, για να γίνει κρεμώδες και σερβίρουμε στην κούπα μας.

Dark chocolate with Mango flavor

Συστατικά:
  • 150 ml Γάλα πλήρες
  • 1,5 scoop (33 gr) Σοκολάτα Υγείας
  • 10-20ml Πουρέ Φρούτων Royal—Μάνγκο
Εκτέλεση:
  • Αδειάζουμε στη γαλατιέρα ή το σέικερ το γάλα, τη σοκολάτα υγείας και τον πουρέ μάνγκο.
  • Θερμαίνουμε το ρόφημα από επάνω προς τα κάτω (διαλύοντας τη σκόνη και τοποθετούμε το ακροφύσιο μέσα στο ρόφημα).
  • Ζεσταίνουμε ώστε η θερμοκρασία να μην υπερβαίνει τους 65-70 °C.
  • Χτυπάμε ελαφρώς τη γαλατιέρα στον πάγκο για να σπάσουν οι φυσαλίδες. Στη συνέχεια κινούμε τη γαλατιέρα κυκλικά, όπως στο αφρόγαλα του cappuccino, για να γίνει κρεμώδες και σερβίρουμε στην κούπα μας.

 

 

Praline Coffee

 

Συστατικά:
  • 150 ml Γάλα πλήρες
  • 17gr Coffeechino
  • 21gr Buenito
Εκτέλεση:
  • Σε μια γαλατιέρα αδειάζουμε το γάλα το Buenito και τον Coffechino.
  • Θερμαίνουμε το ρόφημα από επάνω προς τα κάτω διαλύοντας την σκόνη και μετά ζεσταίνουμε ώστε η θερμοκρασία να μην υπερβαίνει τους 65-70 βαθμούς Κελσίου.
  • Χτυπάμε ελαφρώς την γαλατιέρα για να σπάσουν οι φυσαλίδες. Στη συνέχεια κινούμε την γαλατιέρα κυκλικά για να γίνει κρεμώδες.

Buenito | Coffee Stories

 
Συστατικά:
  • 150 ml Γάλα πλήρες
  • 1,5 scoop (31,5 gr) Buenito
  • 1 μονό Espresso
Εκτέλεση:
  • Σε μια γαλατιέρα αδειάζουμε το γάλα το Buenito και τον Espresso.
  • Θερμαίνουμε το ρόφημα από επάνω προς τα κάτω διαλύοντας την σκόνη και μετά ζεσταίνουμε ώστε η θερμοκρασία να μην υπερβαίνει τους 65-70 βαθμούς Κελσίου.
  • Χτυπάμε ελαφρώς την γαλατιέρα για να σπάσουν οι φυσαλίδες.
  • Στη συνέχεια κινούμε την γαλατιέρα κυκλικά για να γίνει κρεμώδες.

Lovit Milk Chocolate with Banana flavor

Συστατικά:
  • 150 ml Γάλα πλήρες
  • 1,5 scoop (33 gr) Σοκολάτα Lovit
  • 10-20ml Πουρέ Φρούτων Royal—Μπανάνα
Εκτέλεση:
  • Αδειάζουμε στη γαλατιέρα ή το σέικερ το γάλα, τη σοκολάτα Lovit και τον πουρέ Μπανάνας.
  • Θερμαίνουμε το ρόφημα από επάνω προς τα κάτω (διαλύοντας τη σκόνη και τοποθετούμε το ακροφύσιο μέσα στο ρόφημα).
  • Ζεσταίνουμε ώστε η θερμοκρασία να μην υπερβαίνει τους 65-70 °C.
  • Χτυπάμε ελαφρώς τη γαλατιέρα στον πάγκο για να σπάσουν οι φυσαλίδες. Στη συνέχεια κινούμε τη γαλατιέρα κυκλικά, όπως στο αφρόγαλα του cappuccino, για να γίνει κρεμώδες και σερβίρουμε στην κούπα μας.

White Butter Chocolate with Rose flavor

Συστατικά:
  • 150 ml Γάλα πλήρες
  • 1,5 scoop (28,5gr) Λευκή Σοκολάτα
  • 1 σταγόνα Spice Drops—Τριαντάφυλλο
Εκτέλεση:
  • Αδειάζουμε στη γαλατιέρα ή το σέικερ το γάλα και τη λευκή σοκολάτα.
  • Θερμαίνουμε το ρόφημα από επάνω προς τα κάτω (διαλύοντας τη σκόνη και τοποθετούμε το ακροφύσιο μέσα στο ρόφημα).
  • Ζεσταίνουμε ώστε η θερμοκρασία να μην υπερβαίνει τους 65-70 °C.
  • Χτυπάμε ελαφρώς τη γαλατιέρα στον πάγκο για να σπάσουν οι φυσαλίδες. Στη συνέχεια κινούμε τη γαλατιέρα κυκλικά, όπως στο αφρόγαλα του cappuccino, για να γίνει κρεμώδες.
  • Αφήνουμε να πέσει 1 σταγόνα Spice Drops—Τριαντάφυλλο στην κούπα που θα σερβίρουμε και από πάνω ρίχνουμε τη σοκολάτα.

Lovit Milk Chocolate with Coconut flavor

Συστατικά:
  • 150 ml Γάλα πλήρες
  • 1,5 scoop (33 gr) Σοκολάτα Lovit
  • 10-20ml Πουρέ Φρούτων Royal—Καρύδα
Εκτέλεση:
  • Αδειάζουμε στη γαλατιέρα ή το σέικερ το γάλα, τη σοκολάτα Lovit και τον πουρέ Καρύδας.
  • Θερμαίνουμε το ρόφημα από επάνω προς τα κάτω (διαλύοντας τη σκόνη και τοποθετούμε το ακροφύσιο μέσα στο ρόφημα).
  • Ζεσταίνουμε ώστε η θερμοκρασία να μην υπερβαίνει τους 65-70 °C.
  • Χτυπάμε ελαφρώς τη γαλατιέρα στον πάγκο για να σπάσουν οι φυσαλίδες. Στη συνέχεια κινούμε τη γαλατιέρα κυκλικά, όπως στο αφρόγαλα του cappuccino, για να γίνει κρεμώδες και σερβίρουμε στην κούπα μας.

Lovit Milk Chocolate with Forest Fruit flavor

Συστατικά:
  • 150 ml Γάλα πλήρες
  • 1,5 scoop (33 gr) Σοκολάτα Lovit
  • 10-20ml Πουρέ Φρούτων Royal—Φρούτα του Δάσους
Εκτέλεση:
  • Αδειάζουμε στη γαλατιέρα ή το σέικερ το γάλα, τη σοκολάτα Lovit και τον πουρέ Φρούτων του Δάσους.
  • Θερμαίνουμε το ρόφημα από επάνω προς τα κάτω (διαλύοντας τη σκόνη και τοποθετούμε το ακροφύσιο μέσα στο ρόφημα).
  • Ζεσταίνουμε ώστε η θερμοκρασία να μην υπερβαίνει τους 65-70 °C.
  • Χτυπάμε ελαφρώς τη γαλατιέρα στον πάγκο για να σπάσουν οι φυσαλίδες. Στη συνέχεια κινούμε τη γαλατιέρα κυκλικά, όπως στο αφρόγαλα του cappuccino, για να γίνει κρεμώδες και σερβίρουμε στην κούπα μας.

Snikerato | Coffee Stories

Συστατικά:
  • 150 ml Γάλα πλήρες
  • 1,5 scoop (34,5gr) Snikerato
  • 1 μονό Espresso
Εκτέλεση:
  • Σε μια γαλατιέρα αδειάζουμε το γάλα το snikerato και τον espresso.
    Θερμαίνουμε το ρόφημα από επάνω προς τα κάτω διαλύοντας την σκόνη και μετά ζεσταίνουμε ώστε η θερμοκρασία να μην υπερβαίνει τους 65-70 βαθμούς Κελσίου.
  • Χτυπάμε ελαφρώς την γαλατιέρα για να σπάσουν οι φυσαλίδες. Στη συνέχεια κινούμε την γαλατιέρα κυκλικά για να γίνει κρεμώδες.

Peanut Toffee Coffee

Συστατικά:
  • 150 ml Γάλα πλήρες
  • 1 scoop (17 gr) Coffeechino
  • 1 scoop (23 gr) Snikerato
Εκτέλεση:
  • Σε μια γαλατιέρα αδειάζουμε το γάλα το Snikerato και τον Coffechino.
  • Θερμαίνουμε το ρόφημα από επάνω προς τα κάτω διαλύοντας την σκόνη και μετά ζεσταίνουμε ώστε η θερμοκρασία να μην υπερβαίνει τους 65-70 βαθμούς Κελσίου.
  • Χτυπάμε ελαφρώς την γαλατιέρα για να σπάσουν οι φυσαλίδες.
  • Στη συνέχεια κινούμε την γαλατιέρα κυκλικά για να γίνει κρεμώδες.

Vanilla Coffee

Συστατικά:
  • 150 ml Γάλα πλήρες
  • 1 scoop (17 gr) Coffeechino
  • 1 scoop (15 gr) Vanilla Shake
Εκτέλεση:
  • Σε μια γαλατιέρα αδειάζουμε το γάλα το Vanilla Shake και τον Coffechino.
  • Θερμαίνουμε το ρόφημα από επάνω προς τα κάτω διαλύοντας την σκόνη και μετά ζεσταίνουμε ώστε η θερμοκρασία να μην υπερβαίνει τους 65-70 βαθμούς Κελσίου.
  • Χτυπάμε ελαφρώς την γαλατιέρα για να σπάσουν οι φυσαλίδες.
  • Στη συνέχεια κινούμε την γαλατιέρα κυκλικά για να γίνει κρεμώδες.

Mocca Lovit

Συστατικά:
  • 150 ml Γάλα πλήρες
  • 1 scoop (17 gr) Coffeechino
  • 1 scoop (22 gr) Σοκολάτα Γάλακτος Lovit
Εκτέλεση:
  • Αδειάζουμε στη γαλατιέρα ή το σέικερ το γάλα, τo Coffeechino και τη Σοκολάτα Γάλακτος.
  • Θερμαίνουμε το ρόφημα από επάνω προς τα κάτω (διαλύοντας τη σκόνη και τοποθετούμε το ακροφύσιο μέσα στο ρόφημα).
  • Ζεσταίνουμε ώστε η θερμοκρασία να μην υπερβαίνει τους 65-70 °C.
  • Χτυπάμε ελαφρώς τη γαλατιέρα στον πάγκο για να σπάσουν οι φυσαλίδες. Στη συνέχεια κινούμε τη γαλατιέρα κυκλικά, όπως στο αφρόγαλα του cappuccino, για να γίνει κρεμώδες και σερβίρουμε στην κούπα μας.

Coffeechino Caramel

Συστατικά:
  • 150 ml Γάλα πλήρες
  • 1,5 scoop (25,5 gr) Coffeechino
  • 20 ml σιρόπι καραμέλας Barista Pro
Εκτέλεση:
  • Αδειάζουμε στη γαλατιέρα ή το σέικερ το γάλα, τo Coffeechino και το σιρόπι.
  • Θερμαίνουμε το ρόφημα από επάνω προς τα κάτω (διαλύοντας τη σκόνη και τοποθετούμε το ακροφύσιο μέσα στο ρόφημα).
  • Ζεσταίνουμε ώστε η θερμοκρασία να μην υπερβαίνει τους 65-70 °C.
  • Χτυπάμε ελαφρώς τη γαλατιέρα στον πάγκο για να σπάσουν οι φυσαλίδες. Στη συνέχεια κινούμε τη γαλατιέρα κυκλικά, όπως στο αφρόγαλα του cappuccino, για να γίνει κρεμώδες και σερβίρουμε στην κούπα μας.
  • Γαρνίρουμε ρίχνοντας στα τοιχώματα του ποτηριού σιρόπι παγωτού καραμέλα και αφού σερβίρουμε το ρόφημα ολοκληρώνουμε το γαρνίρισμα με σαντιγί και από πάνω σιρόπι παγωτού καραμέλα.

Vanilla Maple

Συστατικά:
  • 150 ml Γάλα πλήρες
  • 1,5 scoop (22,5 gr) Vanilla Shake
  • 20-30 ml σως σφενδάμου BaristaPro
Εκτέλεση:
  • Σε μια γαλατιέρα αδειάζουμε το γάλα το Vanilla Shake και το σιρόπι σφενδάμου.
  • Θερμαίνουμε το ρόφημα από επάνω προς τα κάτω διαλύοντας την σκόνη και μετά ζεσταίνουμε ώστε η θερμοκρασία να μην υπερβαίνει τους 65-70 βαθμούς Κελσίου.
  • Χτυπάμε ελαφρώς την γαλατιέρα για να σπάσουν οι φυσαλίδες.
  • Στη συνέχεια κινούμε την γαλατιέρα κυκλικά για να γίνει κρεμώδες.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο:

ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε το συντομότερο.

error: Δεν επιτρέπεται αυτή η λειτουργία στην σελίδα, Ευχαριστούμε!